MotoGP ┇ Péntek – ez történt eddig:

 • Márquez megnyerte mindkét pénteki szabadedzést
 • Eközben Lorenzo egyszer második lett, a következőn harmadik
  péntek edzések
  Forrás: motogp.com

  A különbségek a döntősök közt kicsik, eddig izgalmasnak ígérkezik a hétvége 🙂

 • Rossi megszakítja az együttműködést a főszerelőjével, Jeremy Burgess-szel közvetlen a valenciai futam után:
  Nem várt hír, 2000 óta dolgoznak együtt, az ausztrál zseni 9 VB címhez(!!) segítette Valentinót és többek közt Mick Doohannel is dolgozott, szóval nagy név a paddockban. Hogy ki jön helyette azt nem tudni mert Rossi még nem találta ki.
  jb vr
  Nyilatkozatából kiderül, hogy nem érzelmi alapú a döntés, csupán logikai: jelen állás szerint “a doktor” a szerződése lejárta után (2014 vége) szeretne hosszabbítani újabb két évet a Yamahával, míg Burgess már inkább nyugdíjba menne. Plusz Rossinak most nem megy a szekér annyira mint szeretné de nem akarja feladni így mindent elkövet, még egy ilyen nehéz döntést is bevállal hátha ennek hála jobban mennek majd a dolgok. Rossi jövő évi terve, hogy kiderítse nagyjából a 6.-7. futamig azt, hogy az új emberével ott lehet-e még harcban a címért, ha igen akkor marad még két évet (2015-’16). (Forrás: GPone.com)
 • A Honda bemutatta a jövő évi “CRT” motorját, az RCV1000R-t. Vagy nem CRT, hanem produkciós motor. Mindegy hogy hívják, nem protoípus, tehát valószínűleg a legtöbb pályán normál körülmények között nem rúg labdába. Viszont jól néz ki, íme néhány kép:↓↓ Azért kívánjunk sok sikert Hayden-nek az újabb Hondás kalandhoz, merthogy 2014-ben ilyennel megy az Aspar csapat színeiben. (A képeket a HRC Facebook oldala tette közzé.)
 • És végül érdemes egy pillantást vetni a MotoGP Youtube csatornájára mert folyamatosan ontják a Márquez-Lorenzo párharcra kihegyezett videókat. Ez az egyik kedvencem: katt.
blog comments powered by Disqus